FIBA WORLD CUP

Πατέρας Σκόλα: "Έκανε την προπόνηση του... Ρόκι"!

Πατέρας Σκόλα: "Έκανε την προπόνηση του... Ρόκι"!
FIBA

Ο πατέρας του Λουίς Σκόλα δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ο γιος του έκανε την προπόνηση του... Ρόκι για 14 εβδομάδες στην φάρμα του, ενώ αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Στα 39 του χρόνια, ο Λουίς Σκόλα έχει τρελάνει κόσμο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας οδηγήσει την Αργεντινή στον τελικό. Η αποκάλυψη ότι πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ έκανε προπονήσεις στην φάρμα του εξήγησε κάποια πράγματα. Οι ατάκες του Μάριο Σκόλα, πατέρα του Σκόλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε ακόμα περισσότερα.

Ο πατέρας του σταρ της Αργεντινής μίλησε σε μέσο της χώρας, ξεκινώντας την συνέντευξή του λέγοντας πως " ο Λουίς έκανε την προπόνηση του Ρόκι"! Είναι αυτά που είπε στην συνέχεια βέβαια που έδειξαν την προσήλωση του γιου του, ο οποίος πέρασε 14 εβδομάδες στην φάρμα:

" Ξεκινούσε την προπόνηση με τρέξιμο στις 7 το πρωί, όταν έκανε τόσο κρύο που μπορούσες να πεθάνεις. Προπονείτο για ώρες, ξανά και ξανά σαν ένας μικρός Ρόκι. Είναι πεισματάρης. Όταν βάζει κάτι στο κεφάλι του το κάνει και δεν σταματάει. Ήθελε να παίξει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι απλώς να κάθεται στον πάγκο και να δίνει συμβουλές. Προσάρμοσε το παιχνίδι του. Είναι ένας μαθητή του παιχνιδιού και κατάλαβε τι αλλαγές έπρεπε να κάνει".

Ο Μάριο Σκόλα παραδέχθηκε μάλιστα στην συνέχεια ότι έχει εκπλαγεί και ο ίδιος από τον γιο του: " Το πόσο καλά έχει παίξει με έχει εκπλήξει για να πω την αλήθεια. Το πόσο δούλεψε όμως, όχι, επειδή ξέρω ότι είναι έχει εμμονή με αυτό. Από τον Φεβρουάριο σχεδίαζε να το κάνει αυτό και μου είπε να τα ετοιμάσω όλα για να είναι συγκεντρωμένος για 3 μήνες".

Κλείνοντας, ο Μάριο Σκόλα αποκάλυψε μία... λεπτομέρεια που λίγο πολύ λέει τα πάντα για τον Σκόλα: Την διετία που πέρασε στην Κίνα είχε μαζί του τον προσωπικό του γυμναστή, Μαρσέλο Λόπεζ! " Είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια. Είναι και οι δύο τρελοί. Ο Μαρτσέλο άλλαξε τα πάντα, από την διατροφή του μέχρι την προπόνησή του. Αυτό είναι το μυστικό".

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ