FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς Χατσιμούρα στους αγώνες κατάταξης η Ιαπωνία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς Χατσιμούρα στους αγώνες κατάταξης η Ιαπωνία
FIBA

Η Ομοσπονδία της Ιαπωνίας ενημέρωσε ότι θα παραταχθεί χωρίς τον Ρούι Χατσιμούρα στους αγώνες κατάταξης (17-32), αφού θέλει να ξεκουράσει τον σταρ της.

Χωρίς τον Ρούι Χατσιμούρα θα παραταχθεί η Ιαπωνία στους εναπομείναντες αγώνες της για τις θέσεις 17-32 στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης η ιαπωνική Ομοσπονδία, ο φόργουορντ των Γουίζαρντς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ είναι και πολύ κουρασμένος, οπότε κρίθηκε φρόνιμο να προστατευθεί.

Στην πραγματικότητα βέβαια ο λόγος που ο Χατσιμούρα τέθηκε εκτός είναι προκειμένου να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την ρούκι σεζόν του στο ΝΒΑ με τους Γουίζαρντς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο Νο9 του ΝΒΑ Draft 2019.

Με τους αγώνες κατάταξης να μην έχουν καμία σημασία για την Ιαπωνία, αφού ως διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους, όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να ξεκουραστεί ο απόφοιτος του Κολεγίου του Γκονζάγκα.

Στους 3 αγώνες στην φάση των Ομίλων ο Χατσιμούρα είχε 13.3 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής, όντας ο πρώτος σκόρερ και "κλέφτης", καθώς και ο τρίτος ριμπάουντερ και δεύτερος πασέρ της Ιαπωνίας.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ