FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς τον Λούτσιτς στο "Ακρόπολις" η Σερβία

Serbia's Vladimir Lucic grimaces during the Eurobasket European Basketball Championship quarterfinal match against Italy in Istanbul, Wednesday, Sept. 13. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Serbia's Vladimir Lucic grimaces during the Eurobasket European Basketball Championship quarterfinal match against Italy in Istanbul, Wednesday, Sept. 13. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς δεν έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να τον αποκλείει από την αποστολή για το "Ακρόπολις". Με δωδεκάδα στην Αθήνα η Σερβία.

Με δώδεκα παίκτες θα ταξιδέψει για την Αθήνα η αποστολή της Σερβίας, προκειμένου να συμμετάσχει στο "Ακρόπολις". Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θα έχει μαζί τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, αφού ο φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου δεν έχει ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες -προέκυψε ως "ενθύμιο" από το φιλικό με τη Λιθουανία.

Εντούτοις δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του ή για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό άλλωστε έχει να κάνει με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από την πελματιαία απονευρωσίτιδα. Ο σταρ των "όρλοβι" συνεχίζει να παλεύει με τον χρόνο προκειμένου να δώσει το "παρών" στα παρκέ της Κίνας.

Κάπως έτσι, η Σερβία θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ για το "Ακρόπολις" με την εξής σύνθεση:

PG: Βασίλιε Μίτσιτς, Στέφαν Γιόβιτς

SG: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς

SF: Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς

PF: Νέμανια Μπιέλιτσα, Στέφαν Μπίρτσεβιτς

C: Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ