FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς Τόμπσον στην Κίνα ο Καναδάς

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς Τόμπσον στην Κίνα ο Καναδάς
AP Photo/David Dermer AP PHOTO/DAVID DERMER

Μετά τον Άντριου Γουίγκινς, ο Τρίσταν Τόμπσον έγινε ο δεύτερος ΝΒΑer που αποφάσισε να μην ενισχύσει την εθνική ομάδα του Καναδά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Στα χαρτιά ο Καναδάς μπορεί να παρουσιάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του τουρνουά . Στην πράξη, ίσως να μην συμβεί αυτό, καθώς μετά τον Άντριου Γουίγκινς, άλλος ένας εν ενεργεία παίκτης του ΝΒΑ αποφάσισε να μην ενισχύσει τελικά την εθνική ομάδα της πατρίδας του: ο Τρίσταν Τόμπσον.

Όπως πληροφόρησε το Athletic ο ατζέντης του, Ριτς Πολ, ο σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν πρόκειται να πάει στην προετοιμασία του Καναδά, αποδυναμώνοντας την ομάδα του Νικ Νερς. Ο Καναδάς κληρώθηκε στον πιο δυνατό όμιλο του τουρνουά, μαζί με την Λιθουανία, την Αυστραλία και την Σενεγάλη.

Θυμίζουμε ότι στην προεπιλογή των παικτών που κάλεσε ο προπονητής των πρωταθλητών Τορόντο Ράπτορς, βρίσκονται άλλοι 12 εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ, οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ, Κόρι Τζόζεφ, Τζαμάλ Μάρεϊ, Ντίλον Μπρουκς, Τρέι Λάιλς, Κέλι Όλινικ, Ντουάιτ Πάουελ, Κεμ Μπιρτς, Κρις Μπουσέρ, Μπράντον Κλαρκ.

Photo credits: AP Photo/David Dermer

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ