FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς και τον Κουλάγκιν η Ρωσία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς και τον Κουλάγκιν η Ρωσία

Η Ρωσία έχασε και τον Ντμίτρι Κουλάγκιν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στα μάτια.

Οι πονοκέφαλοι γίνονται ολοένα και πιο έντονοι για τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς (φωτό), τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ρωσίας. Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Αλεξέι Σβεντ , η ρωσική ομάδα έχασε άλλον έναν περιφερειακό ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας , τον Ντμίτρι Κουλάγκιν.

Ο 27χρονος γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς και στα δύο μάτια, στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες. Ακολούθως υποβλήθηκε σε εγχειρήσεις λέιζερ, ωστόσο το διάστημα της αποθεραπείας είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να τον θέσει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

" Ευχαριστώ τους γιατρούς της Εθνικής Ρωσίας, έσωσαν την όρασή μου. Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα προλάβαινα να επιστρέψω, αλλά μετά τις συμβουλές των γιατρών, αποφάσισα να ακολουθήσω την αποθεραπεία που μου πρότειναν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρεσβύτερος εκ των δύο αδερφών Κουλάγκιν, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ρωσίας στην προκριματική φάση της διοργάνωσης με 14,3 πόντους κατά μέσο όρο.

Η Ρωσία βρίσκεται στον 2ο όμιλος της διοργάνωσης, μαζί με Αργεντινή, Νότιο Κορέα και Νιγηρία. Πέρα από τους Κουλάγκιν και Σβεντ, ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς δεν υπολογίζει εδώ και καιρό και τον Τιμοφέι Μόζγκοβ .

Photo credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ