FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χάνει την πρεμιέρα ο Μπιέλιτσα

Serbia's Nemanja Bjelica, center, drives past France's Nando De Colo, left, and Tony Parker, right, during the EuroBasket European Basketball Championship bronze medal match, between France and Serbia, at Pierre Mauroy stadium in Lille, northern France, Sunday, Sept. 20, 2015. (AP Photo/Michel Euler)
Serbia's Nemanja Bjelica, center, drives past France's Nando De Colo, left, and Tony Parker, right, during the EuroBasket European Basketball Championship bronze medal match, between France and Serbia, at Pierre Mauroy stadium in Lille, northern France, Sunday, Sept. 20, 2015. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Σερβίας με την Ανγκόλα (31/8, 10:30) λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Δεν είναι κάτι σοβαρό εξήγησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Χωρίς τον Νέμανια Μπιέλιτσα θα παραταχθεί στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Σερβία. Ο φόργουορντ των "όρλοβι" ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο τις τελευταίες ημέρες (γι αυτό κιόλας προφυλάχθηκε στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία), γεγονός που οδήγησε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στην απόφαση να μην τον χρησιμοποιήσει απέναντι στην Ανγκόλα, στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης (31/8, 10:30).

Όπως εξήγησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, ο παίκτης του έχει παρουσιάσει μια μικρή κύστη κοντά στο γόνατο. Θέμα που απαιτεί ξεκούραση και θεραπεία προκειμένου να μην εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Δεν πρόκειται βέβαια για ενόχληση που μπορεί να τον κρατήσει εκτός μάχης για μεγαλύτερο διάστημα, απλά στην ομάδα του έκριναν ότι δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθεί η κατάστασή του, από την στιγμή που η Αγκόλα είναι αντίπαλος χαμηλής επικινδυνότητας.

" Θα κάνει προπόνηση το πρωί, πριν από τον αγώνα, αλλά δεν θα παίξει με την Ανγκόλα. Πρέπει να σκεφτόμαστε κάποια πράγματα για τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να κάνουμε διαχείριση" ανέφερε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε δηλώσεις που έκανε, για να προσθέσει: "Α ν μιλούσαμε για έναν τελικό, τότε ο Νέμανια (Μπιέλιτσα) θα ήταν ο πρώτος που θα έλεγε να παίξει".

AP Photo/Michel Euler

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ