FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το Μπουένος Άιρες δεν θα γιορτάσει το ασημένιο μετάλλιο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το Μπουένος Άιρες δεν θα γιορτάσει το ασημένιο μετάλλιο

Την ώρα που η Μαδρίτη ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, στο Μπουένος Άιρες δεν θα μπορέσουν να αποδώσουν ανάλογες τιμές αφού μόνο πέντε παίκτες θα επιστρέψουν στην Αργεντινή!

Μόλις πέντε παίκτες (εκ των οποίων ένας είχε βασικό ρόλο στο ροτέισον) θα περιλαμβάνει το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες. Οι "γκαούτσος" δεν θα προσγειωθούν όλοι μαζί στην πρωτεύουσα (τα ξημερώματα της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου), κάτι που συνεπάγεται πως δεν πρόκειται να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Αντί αυτού θα πραγματοποιηθεί press conference του Σέρχιο Ερνάντεζ, με τη συμμετοχή επίσης των Μάρκος Ντελία, Αγκουστίν Καφάρο, Λούσιο Ρεντίβο, Ταβαγιέκ Γκαλίτσι και Μάξιμο Φιελερούπ.

Κι αυτό γιατί ο Νικολάς Λαπροβίτολα, ο Φακούντο Καμπάσο, ο Νικολάς Μπρουσίνο, ο Πατρίτσιο Γκαρίνο, ο Γκαμπριέλ Ντεκ και ο Λούκα Βιλντόζα θα πάρουν άλλη πτήση από το Άμστερνταμ (ενδιάμεσος σταθμός) με προορισμό την Ισπανία, προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των ομάδων τους. Όσο για τον Λουίς Σκόλα; Ο αρχηγός της Αργεντινής θα παραμείνει στην Κίνα, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με ομάδα από το CBA (σ.σ.: έμεινε ελεύθερος από τους Shanghai Sharks).

Την ίδια ώρα, στη Μαδρίτη είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, με την ομοσπονδία και την κυβέρνηση να έχουν ετοιμάσει παρέλαση με στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας. Φυσικά, αναμένονται χιλιάδες κόσμου για να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το Μπουένος Άιρες δεν θα γιορτάσει το ασημένιο μετάλλιο

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ