FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το μπέρδεμα με τον Μιλς και την καλύτερη 5άδα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το μπέρδεμα με τον Μιλς και την καλύτερη 5άδα
FIBA FIBA

Ο Πάτι Μιλς πληροφορήθηκε από την Ομοσπονδία της Αυστραλίας ότι είχε ψηφιστεί στην καλύτερη πεντάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τον μικρό τελικό με την Γαλλία.

Από τη στιγμή που η Αυστραλία έμεινε εκτός μεταλλίων , ο Πάτι Μιλς τέθηκε αυτομάτως εκτός της καλύτερης πεντάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου , με τον Ρίκι Ρούμπιο και τον Εβάν Φουρνιέ να καταλαμβάνουν τις θέσεις των γκαρντ. Μόνο που ο Αυστραλός άσος είχε άλλη ενημέρωση από την Ομοσπονδία της πατρίδας του...

" Λοιπόν, αυτό είναι παράξενο. Δεν ήταν η ανώτερη επιβράβευση που κυνηγούσα, αλλά μου είπαν στο πούλμαν από την Ομοσπονδία της Αυστραλίας ότι ψηφίστηκα στην καλύτερη πεντάδα", έγραψε στο Twitter ο γκαρντ των Σπερς, ο οποίος είχε 22,5 πόντους και 3,9 ασίστ κατά μέσο όρο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εν τέλει, στην καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν οι Ρούμπιο, Φουρνιέ, Μπογκντάνοβιτς, Σκόλα, Γκασόλ. Αυτοί τουλάχιστον ανακοινώθηκαν.

" Το ξεχνάω. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ", πρόσθεσε ο Μιλς, αναφερόμενους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διοργανωθούν στο Τόκιο και όπου οι "μπούμερς" έχουν εξασφαλισμένη θέση.

Διαβάστε το μήνυμα που ανάρτησε ο Πάτι Μιλς:


Photo credits: FIBA
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ