FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Την Τετάρτη στην Κίνα ο Σλούκας

ΤΟΥΡΝΟΥΑ AEGEAN 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ AEGEAN 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Κώστα Σλούκα στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο Έλληνας γκαρντ κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο και θα μπει στο αεροπλάνο την Τρίτη (27/8).

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με πολύωρες θεραπείες/προπονήσεις για τον Κώστα Σλούκα , που αν δεν συμβεί κάτι πραγματικά συνταρακτικό, θα ταξιδέψει την Τρίτη (27/8) για την Κίνα ώστε την Τετάρτη (28/8) να συναντήσει την αποστολή της Εθνικής που θα μεταφερθεί από την Σουτσόου στην Ναντζίνγκ.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε θα υποβληθεί την Δευτέρα (26/8) σε νέες ενδελεχείς εξετάσεις και αν το αιμάτωμα στη γάμπα, το οποίο έχει ήδη υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, έχει εξαφανιστεί, τότε θα είναι αυτόματα διαθέσιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τις αναμετρήσεις με το Μαυροβούνιο (1/9), τη Βραζιλία (3/9) και τη Νέα Ζηλανδία (5/9).

Η αισιοδοξία που υπήρχε από την πρώτη στιγμή στις τάξεις της εθνικής ομάδας επιβεβαιώνεται, καθώς η "πλήξη" όπως την χαρακτήρισε ο γιατρός της Ελλάδας δημιούργησε ένα αιμάτωμα πολύ διαφορετικό από ένα αιμάτωμα που θα προέκυπτε από καταπόνηση. Η ουσία είναι πως ο Σλούκας κερδίζει τη μάχη με τον χρόνο και πλέον ο Θανάσης Σκουρτόπουλος καλείται να βρει τον παίκτη που θα κοπεί από την δωδεκάδα και θα επιστρέψει στην Αθήνα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ