FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM) EUROKINISSI SPORTS

Η FIBA συγκέντρωσε τις καλύτερες φάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα πέντε παιχνίδια που έδωσε με τη φανέλα της Ελλάδας στα παρκέ της Κίνας (VIDEO).

Την επομένη του αποκλεισμού της Ελλάδας από τους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η FIBA παρουσίασε τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διοργάνωση. Ο Greek Freak βρισκόταν για 25 λεπτά κατά μέσο όρο στο παρκέ, σε κάθε έναν από τους πέντε αγώνες που έδωσε το παρών.

Κι ας βρέθηκε για μόλις 23'03'' στο παρκέ απέναντι στην Τσεχία, δεδομένου ότι φορτώθηκε με φάουλ και αποβλήθηκε με το πέμπτο προσωπικό του στα 5'32'' για το τέλος της κρίσιμης αναμέτρησης, που έκρινε την πρόκριση στην οκτάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους αριθμούς του, είχε 14.8 πόντους (με 59.5% στα δίποντα, 22.2% στα τρίποντα και 70.6% στις βολές), 8.8 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 2.4 κλεψίματα και 2.6 λάθη κατά μέσο όρο. Ήταν πρωταγωνιστής σε ουκ ολίγες φάσεις που βρέθηκαν στο Top 5 της διοργάνωσης ανά ημέρα, ενώ ξεσήκωσε αρκετές φορές τα πλήθη που βρέθηκαν σε Ναντζίνγκ και Σεντζέν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Ελλάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

Απολαύστε το αφιέρωμα της FIBA στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τις καλύτερες φάσεις του από τη διοργάνωση:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ