FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πρόβλημα με Σμαρτ στις ΗΠΑ, εκτός επ' αόριστον!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πρόβλημα με Σμαρτ στις ΗΠΑ, εκτός επ' αόριστον!
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Μάρκους Σμαρτ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των ΗΠΑ και αναμένεται να μείνει εκτός επ' αόριστον, προσθέτοντας ακόμα ένα πρόβλημα στον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Δεν έφταναν στις ΗΠΑ οι "πόρτες" που έφαγαν από τους σταρ του ΝΒΑ, χρειάστηκε να περάσουν μόλις δύο ημέρες από την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας για να τραυματιστεί παίκτης!

Ο λόγος για τον Μάρκους Σμαρτ των Σέλτικς, ο οποίος αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση της ομάδας με ενοχλήσεις στην γάμπα, με την USA Basketball να ανακοινώνει ότι ο έμπειρος γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης... επ' αόριστον!

Κάπως έτσι, ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει πλέον στην διάθεσή του 15 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Θάντιους Γιανγκ, Τζέιλεν Μπράουν, Μέισον Πλάμλι, Χάρισον Μπαρνς, Μπαμ Αντεμπάγιο, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Κάιλ Λάουρι, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιτουμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ, Κέμπα Γουόκερ, Ντι' Άαρον Φοξ.

Παράλληλα βέβαια ο έμπειρος τεχνικός έχει μαζί του και τους παίκτες που βρίσκονται στο Λας Βέγκας για να βοηθήσουν στις προπονήσεις, την λεγόμενη "Select Team", η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τζάρετ Άλεν, Μάρβιν Μπάγκλι, Μάικαλ Μπρίτζες, Τζέιλεν Μπράνσον, Τζον Κόλινς, Πατ Κόνακτον, Τόρι Κρεγκ, Τζο Χάρις, Τζόναθαν Άιζακ, Τζάρεν Τζάκσον, Μίτσελ Ρόμπινσον, Ντέρικ Γουάιτ, Τρέι Γιανγκ.

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ