FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πουρσανίδης, ο μοναδικός Έλληνας διαιτητής

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας θα βρεθεί ο Έλληνας διαιτητής, Γιώργος Πουρσανίδης και σε ρόλο κομισάριου ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) πως ο Γιώργος Πουρσανίδης θα είναι ο μοναδικός Έλληνας διαιτητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Πέραν του ρεφ, Πουρσανίδη στην Κίνα θα βρεθεί και ο κομισάριος, Ανδρέας Παπαδόπουλος. Υπενθυμίζουμε, πως η Ελλάδα θ' αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βάσει προγράμματος, την 1η Σεπτεμβρίου από την Ναντσίνγκ με αντίπαλο το Μαυροβούνιο. Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου της Εθνικής μας είναι η Βραζιλία και η Νέα Ζηλανδία.

Πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι στη γιορτή του μπάσκετ θα βρεθεί μόνο ένας διαιτητής από τη χώρα μας, την ίδια στιγμή που η Ιταλία θα έχει τρεις, Ισπανία, Λετονία και Πολωνία από δύο. Βέβαια, εκτός της Ελλάδας, γενικά αδικημένη είναι ολόκληρη η Ευρώπη, καθόσον μόνο 20 στους 56 διαιτητές προέρχονται από την "Γηραιά Ήπειρο".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ