FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι "προσωπικοί λόγοι" του Μπόλντεν δεν ήταν τόσο προσωπικοί

Philadelphia 76ers' Jonah Bolden in action during an NBA basketball game against the Golden State Warriors, Saturday, March 2, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' Jonah Bolden in action during an NBA basketball game against the Golden State Warriors, Saturday, March 2, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Τζόνα Μπόλντεν αποχώρησε από την προετοιμασία της Αυστραλίας πριν από τέσσερις ημέρες, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Στη χώρα του όμως αναφέρουν εσχάτως ότι έφυγε επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος με τον ρόλο του!

Μόνο... προσωπικοί δεν είναι, όπως φαίνεται, οι λόγοι για τους οποίους θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Τζόνα Μπόλντεν. Ο ταλαντούχος ψηλός της Αυστραλίας αποχώρησε πριν από τέσσερις ημέρες από την προετοιμασία της ομάδας του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους που τον υποχρεώνουν να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Μία εξέλιξη που έφερε τον Ντέιβιντ Μπάρλοου στις τάξεις των "μπούμερς" με δέκα μέρες να απομένουν για την έναρξη της διοργάνωσης.

Στην πράξη όμως, φαίνεται πως η πραγματική αιτία που έφερε την απρόσμενη αποχώρησή του από την προετοιμασία είναι ο ρόλος που είχε στο ροτέισον του Αντρέι Λεμάνις.

Παρότι κάνει καριέρα ως "τεσσάρι" τα τελευταία χρόνια, ο προπονητής της Αυστραλίας έδειχνε να τον υπολογίζει περισσότερο ως "πεντάρι". Κι εκεί, πίσω από τον Άντριου Μπόγκουτ και τον Άαρον Μπέινς, που έχουν καπαρώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο "5" για τους "μπούμερς". Κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον άλλοτε πάουερ φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος το τελευταίο που ήθελε είναι να πέσουν οι μετοχές του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως φαίνεται, το γεγονός πως μπαίνει σε χρονιά συμβολαίου με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, τον έκανε να (ξανα)σκεφτεί τα δεδομένα και να αποφασίσει πως προτιμότερο είναι να απουσιάζει, παρά να έχει μικρό ρόλο.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ