FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Σίμονς επιβεβαίωσε ότι δεν θα ενισχύσει την Αυστραλία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Σίμονς επιβεβαίωσε ότι δεν θα ενισχύσει την Αυστραλία
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Μπεν Σίμονς επιβεβαίωσε ότι δεν θα ενισχύσει την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να το κάνει ωστόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Μπεν Σίμονς δεν θα ενισχύσει την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9), προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που είχαν κυκλοφορήσει. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος στο twitter.

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Σίξερς (5 χρόνια - 170 εκατ. δολάρια) είναι ο λόγος που ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ πήρε αυτή την απόφαση, κάτι που εξήγησε και ο ίδιος στο μήνυμά του στο twitter.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ο Σίμονς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχύσει την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αν φυσικά οι "Μπούμερς" προκριθούν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σίμονς:

" Γεια σας,

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω εσάς που με προσεγγίσατε για να με συγχαρείτε για την επέκταση του συμβολαίου μου με τους 76ερς. Η Φιλαντέλφεια σημαίνει πολλά για εμένα και είμαι είμαι ήδη ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν.

Ήθελα να σας ενημερώσω ότι αφού συμβουλεύτηκα τους εκπροσώπους μου, πήρα την δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας αυτό το καλοκαίρι.

Θα επιστρέψω στην Αυστραλία για να διοργανώσω τα καμπ μου και θα προπονηθώ και θα παίξω με τους "Μπούμερς" στα φιλικά. Είμαι ενθουσιασμένος από το ταλέντο που έχουμε στην ομάδα, ειδικά όσο πηγαίνουμε πιο κοντά στο 2020, όπου θα είναι τιμή μου αν εκπροσωπήσω την χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τελικά, αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερη για εμένα να χρησιμοποιήσω τον χρόνο μου τον Σεπτέμβριο για να επιστρέψω στην Φιλαντέλφεια για να ετοιμαστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ.

Ευχαριστώ την Ομοσπονδία της Αυστραλίας για την στήριξη και την κατανόησή της. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου στους "Μπούμερς" τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να ξεκινήσουμε να ετοιμαζόμαστε για τον απόλυτο στόχο, το να κερδίσουμε ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Δείτε το post του Σίμονς:

AP Photo/Chris Szagola

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ