FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Νέντοβιτς κάνει λόγο για αδικία

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νέμανια Νέντοβιτς χρησιμοποίησε το Instagram για να περιγράψει τα συναισθήματά του, μετά τον αποκλεισμό από την προετοιμασία της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η λίστα του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την προετοιμασία της Σερβίας είχε δύο απουσίες, που προκάλεσαν αίσθηση. Ο Νέμανια Νέντοβιτς και ο Νίκολα Κάλινιτς θα δουν από την τηλεόραση το Παγκόσμιο Κύπελλο, σε μια απόφαση που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο ανέφερε αρχικά ότι έμαθε μέσα από τους δημοσιογράφους το γεγονός, δίχως να έχει επικοινωνήσει μαζί του πρώτα ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "όρλοβι".

Μερικές ώρες αργότερα, χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να περιγράψει τα συναισθήματά του. Εκεί, έκανε λόγο για αδικία, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος να υποστηρίξει ηθικά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

" Είμαι απογοητευμένος, αλλά όχι έκπληκτος. Μέχρι στιγμής, έχω αντιμετωπίσει την αδικία πολλές φορές, πάντα όμως επέστρεφα πιο δυνατός και έξυπνος από ποτέ, οπότε το ίδιο θα κάνω τώρα", έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας επίσης πως " θα είμαι πάντα οπαδός της εθνικής ομάδας, θα την στηρίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, όπως και όλες τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν. Το κίνητρο για να συνεχίσω τη δουλειά και να εξελιχθώ δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ