FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Καμπόκλο ανέλυσε την τελευταία βολή του Σλούκα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Καμπόκλο ανέλυσε την τελευταία βολή του Σλούκα
FIBA

Ο Μπρούνο Καμπόκλο ήταν ο παίκτης που σφράγισε τη νίκη της Βραζιλίας απέναντι στην Ελλάδα, από την στιγμή που έδιωξε την μπάλα πάνω από τη στεφάνη μετά τη βολή του Κώστα Σλούκα. Ο NBAer της "σελεσάο" μίλησε για την τελευταία φάση του αγώνα (VIDEO).

Ο Μπρούνο Καμπόκλο απέτρεψε το ενδεχόμενο της παράτασης στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Βραζιλία, από την στιγμή που έδιωξε την μπάλα από τη στεφάνη, στην τρίτη βολή του Κώστα Σλούκα. Ο NBAer της "σελεσάο" μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την κρίσιμη φάση και την κίνησή του, εξηγώντας πως οι διαφορετικοί κανονισμοί σε σχέση με το ΝΒΑ έπαιξαν τον ρόλο τους.

Κι αυτό γιατί στο ΝΒΑ, όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει η δυνατότητα της παρέμβασης πάνω από τη στεφάνη, για να αποτραπεί ένα καλάθι. Οι κανονισμοί της FIBA όμως είναι διαφορετικοί -γεγονός που τον βοήθησε.

" Ήθελα να τσεκάρω, αν η μπάλα θα αναπηδήσει. Ήξερα ότι με βάση τους κανόνες της FIBA, μπορούσα να τη διώξω αφού ακουμπήσε πρώτα στη στεφάνη. Κι αυτό πέτυχα. Αισθάνομαι πολύ καλά, αν το παιχνίδι πήγαινε στην παράταση, θα ήταν δύσκολα για εμάς. Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι για να παίξουμε άλλα πέντε λεπτά. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη στην κανονική διάρκεια" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Καμπόκλο για τη φάση που έκρινε την αναμέτρηση.

Photo: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ