FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Αλ Χόρφορντ είπε "όχι" στη Δομινικανή Δημοκρατία

Boston Celtics center Al Horford (42) looks to drive past Indiana Pacers forward Domantas Sabonis, right, during the second quarter of Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series, Wednesday, April 17, 2019, in Boston. (AP Photo/Charles Krupa)
Boston Celtics center Al Horford (42) looks to drive past Indiana Pacers forward Domantas Sabonis, right, during the second quarter of Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series, Wednesday, April 17, 2019, in Boston. (AP Photo/Charles Krupa) AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Με μία πολύ μεγάλη απώλεια θα παραταχθεί η Δομινικανή Δημοκρατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού ο Αλ Χόρφορντ ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αυτό το καλοκαίρι.

Τη μισή δύναμή της θα χάσει η Δομινικανή Δημοκρατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο , από την στιγμή που ο Αλ Χόρφορντ αποφάσισε να μην φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο το φετινό καλοκαίρι. Ο έμπειρος ψηλός ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως δεν πρόκειται να δώσει το "παρών" στην Κίνα, λόγω των Φιλαδέλφεια Σίξερς, με τους οποίους δεσμεύτηκε πριν από μερικές ημέρες για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αντί 109 εκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό ή πρόβλημα που μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Έτσι, η ομάδα του Νέστορ Γκαρσία χάνει τεράστια δύναμη πυρός κάτω από τη ρακέτα, κι ως εκ τούτου βλέπει πως η πρόκριση από τη φάση των ομίλων δυσκολεύει εξαιρετικά. Αν, μάλιστα, κι ο Καρλ Άντονι Τάουνς δηλώσει απών από το Παγκόσμιο Κύπελλο, γίνεται αντιληπτό πως θα χρειαστεί υπέρβαση για να έρθει μια θέση στην πρώτη δυάδα του ομίλου με Γαλλία, Γερμανία και Ιορδανία.

AP Photo/Charles Krupa

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ