FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με Μαρκ Γκασόλ και αρκετές εκπλήξεις η προεπιλογή

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με Μαρκ Γκασόλ και αρκετές εκπλήξεις η προεπιλογή
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Η Ισπανία ανακοίνωσε την προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με τα ονόματα των Μαρκ Γκασόλ, Σέρχιο Γιουλ και Ρίκι Ρούμπιο να ξεχωρίζουν. Εκτός, όπως αναμενόταν, Ροντρίγκεθ, Μίροτιτς και Ιμπάκα.

Με αρκετά καινούρια ονόματα και αναμενόμενους απόντες έγινε γνωστή η προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας από τον Σέρχιο Σκαριόλο. Με τη "Marca" να έχει προλάβει να αποκαλύψει την απουσία των Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Νίκολα Μίροτιτς και Σερτζ Ιμπάκα και τον Πάου Γκασόλ να έχει τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού, το ενδιαφέρον πλέον ήταν ποιοι παίκτες θα ήταν στην προεπιλογή, με τα ονόματα να παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Οι Μαρκ Γκασόλ, Σέρχιο Γιουλ και Ρίκι Ρούμπιο, όπως και τα αδέλφια Ερνανγκόμεθ ξεχωρίζουν βέβαια στην προεπιλογή, ωστόσο την ίδια στιγμή μπορεί να δει κάποιος σε αυτή και ονόματα όπως του Χάιμε Φερνάντεθ της Μάλαγα του Τσάβι Ραμπασέδα της Γκραν Κανάρια και του Πάμπλο Αγκιλάρ της Ρετζιάνα.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Ισπανίας: Πάμπλο Αγκιλάρ, Χαβιέ Μπεϊράν, Βϊκτορ Κλαβέρ, Κουίνο Κολόμ, Ιλμάνε Ντιόπ, Ρούντι Φερνάντεθ Χάιμε Φερνάντεθ, Μαρκ Γκασόλ, Γουίλι Ερνανγκόμεζ, Χουάν Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάβι Ραμπασέδα, Πιέρ Οριόλα, Πάου Ρίμπας, Ρίκι Ρούμπιο, Τζοάν Σάστρε.

AP Photo/Morry Gash

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ