FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με ειδική μπότα περπατάει ο Τεόντοσιτς

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με ειδική μπότα περπατάει ο Τεόντοσιτς
EUROKINISSI

Ο Μίλος Τεόντοσιτς φοράει ειδική μπότα στην καθημερινότητα, προκειμένου να μην επιβαρύνει την κατάστασή του. Μόνο με θαύμα θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο γκαρντ της Σερβίας.

Η μάχη με τον χρόνο συνεχίζεται από την πλευρά του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα. Ο γκαρντ της Σερβίας ξέρει πως μόνο με θαύμα θα δώσει το "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, κάτι που άλλωστε φαίνεται να έχει αποδεχθεί κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Δεδομένου μάλιστα του σοβαρού τραυματισμού του Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, είναι ξεκάθαρο ποιοι θα ταξιδέψουν στην ασιατική χώρα για τη μεγάλη διοργάνωση. Κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο "Σάλε" θα υποχρεωθεί να πάρει μαζί τέσσερις σέντερ (Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα) ελλείψει άλλων επιλογών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μίλος Τεόντοσιτς, η εικόνα που κυκλοφόρησε στα social media (τη δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Bojan Brezovac) τις προηγούμενες ημέρες είναι ενδεικτική της κατάστασής του. Σύμφωνα με όσα διαρρέουν μάλιστα από τη Σερβία, ο έμπειρος γκαρντ θα πρέπει να περιμένει έως και ένα μήνα έως ότου είναι σε θέση να προπονηθεί.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με ειδική μπότα περπατάει ο Τεόντοσιτς

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ