FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: "Κόπηκαν" Γιανγκ-Αντεμπάγιο, μέσα Μπάγκλεϊ-Γουάιτ στις ΗΠΑ

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich directs his players during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Wednesday, Oct. 24, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

H USA Basketball ανακοίνωσε τις πρώτες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των ΗΠΑ, που συνεχίζουν με 17 παίκτες την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε του αγώνα προπονητικού χαρακτήρα των ΗΠΑ με αντίπαλο την "Team Select" και τη νίκη με 97-78, έγιναν γνωστές και οι πρώτες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, από το ρόστερ των ΗΠΑ "κόπηκαν' οι Θαντέους Γιανγκ και Μπαμ Αντεμπάγιο, ενώ σε αυτό πήραν... προαγωγή από την "Team Select" οι Ντέρικ Γουάιτ και Μάρβιν Μπάγκλεϊ, που είχαν εξαιρετική παρουσία στις προπονήσεις και στο φιλικό.

Η προσθήκη του Γουάιτ στο ρόστερ κατά τους Αμερικανούς δεν είναι τυχαία, αφού οι ΗΠΑ χρειάζονται ακόμα έναν γκαρντ στις προπονήσεις τους. Ο λόγος είναι ότι ο Κάιλ Λάουρι παραμένει εκτός, αφού αναρρώνει από την επέμβαση που είχε υποβληθεί στον αντίχειρα, ενώ εδώ και μερικές ημέρες στα... πιτς βρίσκεται και ο Μάρκους Σμαρτ λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Οι 17 παίκτες που έχει πλέον στην διάθεσή του ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι οι εξής:

ΓΚΑΡΝΤ: Μάρκους Σμαρτ (τραυματίας), Κάιλ Λάουρι (τραυματίας), Ντόνοβαν Μίτσελ, Κέμπα Γουόκερ, Ντι' Άαρον Φοξ, Ντέρικ Γουάιτ

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Τζέιλεν Μπράουν, Χάρισον Μπαρνς, Κάιλ Κούζμα, Κρις Μίντλετον, Τζέισον Τέιτουμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάρβιν Μπάγκλεϊ, Τζο Χάρις

ΣΕΝΤΕΡ: Μπρουκ Λόπεζ, Μέισον Πλάμλι, Μάιλς Τέρνερ

AP Photo/Eric Gay

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ