FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: "Κόπηκαν" 3 στην Ιταλία, συνεχίζουν 15

Παγκόσμιο Κύπελλο: "Κόπηκαν" 3 στην Ιταλία, συνεχίζουν 15
EUROKINISSI

Με 15 παίκτες θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Ιταλία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού ο κόουτς Σακέτι ανακοίνωσε ότι κόπηκαν τρεις παίκτες από την αποστολή.

Οι Αντρέα Τσιντσιαρίνι, Μικέλε Βιτάλι και Ρικάρντο Μορασκίνι "κόπηκαν" από την αποστολή της Ιταλίας και πλέον οι "ατζούρι" συνεχίζουν με 15 παίκτες την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο κόουτς Σακέτι ανακοίνωσε τα νέα στους παίκτες του μετά το τέλος του "Verona Cup", το οποίο κατέκτησε η Ρωσία χάρη σε μία απίστευτη ανατροπή στο τέλος, με τους Ιταλούς να αναμένονται στην Ελλάδα πλέον, όπου και θα πάρουν μέρος στο τουρνουά "Ακρόπολις".

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι πρακτικά οι Ιταλοί θα έρθουν με 13 παίκτες στην Ελλάδα, αφού οι έχει ήδη γίνει γνωστό ότι οι Ντανίλο Γκαλινάρι και Λουίτζι Ντατόμε δεν θα αγωνιστούν στο "Ακρόπολις".

Οι 15 παίκτες που συνεχίζουν στην προετοιμασία της Ιταλίας είναι οι εξής: Μάρκο Μπελινέλι, Πολ Μπίλιγκα, Τζεφ Μπρουκς, Λουίτζι Ντατόμε, Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Αβούντου Αμπάς, Πιέτρο Αραντόρι, Αριέλ Φιλόι, Ντανίλο Γκαλινάρι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντάνιελ Χάκετ, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Μπράιαν Σακέτι, Αμεντέο Τεσιτόρι, Λούκα Βιτάλι.

* Η Ιταλία βρίσκεται στον 4ο Όμιλο, μαζί με την Σερβία, τις Φιλιππίνες και την Ανγκόλα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ