FIBA WORLD CUP

Η Ελλάδα θα παίξει με τη Δομινικανή Δημοκρατία για το "Atlas"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη Δομινικανή Δημοκρατία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ανδρών (26/8, 14:30) για το "Atlas" στο προτελευταίο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το προτελευταίο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία (26/8). Αυτή προέκυψε ως επόμενο τεστ για τη "γαλανόλευκη" στο "Atlas" βάσει των αποτελεσμάτων της ημέρας, αφού επικράτησε της Κίνας (στο "Atlas" κατέβασε την πανεπιστημιακή ομάδα της χώρας) με 87-72.

Η Δομινικανή Δημοκρατία συνεχίζει την προετοιμασία με δεκατέσσερις (14) παίκτες, από τους οποίους ξεχωρίζουν οι Έουλις Μπάεζ (πέρσι στην Γκραν Κανάρια), Ρόναλντ Ρόμπερτς (υπέγραψε πριν μερικές ημέρες στη Σαλόν) και Σαντιέλ Ρόχας (Μούρθια).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει έναν ακόμη αγώνα, την Τρίτη 27 Αυγούστου, με άγνωστο -προς το παρόν- αντίπαλο. Θυμίζουμε ότι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος περιμένει τις επόμενες ημέρες τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος από την Πέμπτη (29/8) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ