FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Για το χρυσό Αργεντινή και Ισπανία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Για το χρυσό Αργεντινή και Ισπανία
FIBA

Η Αργεντινή και η Ισπανία κοντράρονται σήμερα (15/9, 15:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Λίγο νωρίτερα, Γαλλία και Αυστραλία θα αναμετρηθούν στον μικρό τελικό.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Έπειτα από έναν μίνι-μαραθώνιο 16 ημερών, η Αργεντινή και η Ισπανία θα αναμετρηθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (15:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), θέλοντας να αναδειχθούν πρωταθλητές κόσμου.

Είναι ασφαλές να υποστηρίξει κάποιος πως όταν ξεκινούσε το τουρνουά κανείς δεν περίμενε ότι αυτό θα είναι το ζευγάρι του τελικού. Τα αποτελέσματα και η πορεία των δύο ομάδων ωστόσο απέδειξε ότι πράγματι ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά, οι οποίες - για να μην ξεχνιόμαστε - έφτασαν αήττητες μέχρι τον τελικό, με ρεκόρ 7-0.

Ο αγώνας αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον για μία σειρά από λόγους, αφού αρκετοί Αργεντίνοι είτε αγωνίζονται στην Ισπανία, είτε έχουν περάσει από το ισπανικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που έφτασε σε τελικό Παγκοσμίου Κυπελλου ( Λουίς Σκόλα) αντιμετωπίζει την γηραιότερη ομάδα που διεκδίκησε ποτέ τον τίτλο (Ισπανία)!

Λίγο νωρίτερα, οι δύο μεγάλες ηττημένες των ημιτελικών, η Αυστραλία και η Γαλλία, θα κοντραριστούν στον μικρό τελικό (11:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ελπίζοντας ότι η προσπάθεια για να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο θα τους δώσει αρκετά μεγάλο κίνητρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

11.00: Γαλλία – Αυστραλία,ΕΡΤ Sports

15.00: Αργεντινή – Ισπανία,ΕΡΤ Sports

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ