FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεν θα ενισχύσει τον Καναδά (ούτε) ο Τζόζεφ

Indiana Pacers' Cory Joseph in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, March 10, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Indiana Pacers' Cory Joseph in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, March 10, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Μοιάζει να είναι δεδομένο πλέον πως ο Κόρι Τζόζεφ δεν πρόκειται να ενισχύσει τον Καναδά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Νικ Νερς να κοιτάζει μπροστά δίχως να περιμένει σε κάποιο θαύμα -όπως έκανε μέχρι σήμερα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η απουσία του Κόρι Τζόζεφ από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ένα θέμα που είχε απασχολήσει έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ δεν συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας του από την εκκίνηση αυτής, με τον Νικ Νερς να τον περιμένει με την ελπίδα να ανατραπούν τα δεδομένα και να τον έχει στη διάθεσή του.

Κάτι που όμως δεν έγινε, με δημοσιεύματα από τον Καναδά να κάνουν λόγο για "τελειωμένη υπόθεση". Αυτό που μένει είναι η επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της ομοσπονδίας, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

Θυμίζουμε πως πριν από αυτόν, ο Καναδάς συμβιβάστηκε με την απουσία των Αρ Τζέι Μπάρετ, Άντριου Γουίγκινς, Κέλι Ολίνικ, Τρίσταν Τόμπσον, Ντίλον Μπρουκς, Ντουάιτ Πάουελ, Νικ Στάουσκας, Τζαμάλ Μάρεϊ, Κρις Μπουσέρ.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ