FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ανακοίνωσε δωδεκάδα η Team USA, έξω ο Κάιλ Κούζμα

Los Angeles Lakers' Kyle Kuzma during an NBA basketball game Sunday, March 24, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Lakers' Kyle Kuzma during an NBA basketball game Sunday, March 24, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ της Εθνικής των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με τον Κάιλ Κούζμα να βγαίνει εκτός δωδεκάδας εξαιτίας του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Χωρίς τον Κάιλ Κούζμα θα ταξιδέψει η Team USA στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας . Ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς τραυματίστηκε στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα ο Γκρεγκ Πόποβιτς να τον κόψει από την δωδεκάδα και να πάρει τελικά σε αυτή τους Μάιλς Πλάμλι - Ντέρικ Γουάιτ που λέγεται πως πάλευαν για την τελευταία θέση.

Το πλήγμα είναι σημαντικό για τους Αμερικανούς, καθώς ο Κούζμα ήταν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που βρίσκονταν στην προετοιμασία, ένας αθλητής ικανός να παίξει σε δύο θέσεις, να εκτελέσει από κάθε σημείο του παρκέ και να κάνει τη διαφορά με την έφεσή του στην επίθεση. Πλέον, δεν υπάρχει καθαρός πάουερ φόργουορντ στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, αν και εκεί αναμένεται να παίξουν οι Μπαρνς - Τέιτουμ και ίσως και ο Τέρνερ.

Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά την ήττα των Αμερικανών από τους Αυστραλούς.

Αναλυτικά οι δώδεκα του ρόστερ είναι οι: Κέμπα Γουόκερ, Μάρκους Σμαρτ, Ντέρικ Γουάιτ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Κρίς Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ, Μέισον Πλάμλι, Μάιλς Τέρνερ, Τζέισον Τέιτουμ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζο Χάρις, Χάρισον Μπαρνς.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ