FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αμφίβολος για τη φάση των "16" ο Τέιτουμ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αμφίβολος για τη φάση των "16" ο Τέιτουμ
FIBA

Χωρίς τον Τζέισον Τέιτουμ θα παραταχθεί η Team USA στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" (ενδεχομένως και στο δεύτερο), λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Θα χάσει, δηλαδή, τον αγώνα με την Ελλάδα, εφόσον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκριθεί στην επόμενη φάση!

Ο τραυματισμός του Τζέισον Τέιτουμ δεν είναι σοβαρός (λαβώθηκε στην τελευταία αμερικανική επίθεση απέναντι στην Τουρκία), παρόλ' αυτά είναι αρκετός για να τον κρατήσει εκτός μάχης -τουλάχιστον- από το πρώτο παιχνίδι των "16" Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το βράδυ της Τρίτης (3/9), το ιατρικό επιτελείο της Team USA εξηγούσε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του, ειδικά από την στιγμή που αποχώρησε από το γήπεδο δίχως να κουτσαίνει.

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν όμως ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο θα χρειαστεί μερικές ημέρες για να υποχωρήσει πλήρως. Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ των ΗΠΑ θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες πέντε ημέρες, όπερ και σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο (7/9), στην πρεμιέρα της φάσης των "16" -απέναντι σε μία εκ των Ελλάδας και Νέας Ζηλανδίας.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου (σ.σ.: οι αγώνες των "16" θα γίνουν στις 7 και τις 9 του μήνα), γεγονός που αφήνει μια μικρή πιθανότητα να προλάβει τη μονομαχία με τη Βραζιλία.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ