FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αγωνία στο Μαυροβούνιο για Ιβάνοβιτς

Montenegro's Nikola Ivanovic, left challenges for the ball with Serbia's Vasilje Micic during their EuroBasket European Basketball Championship Group B match in Podmezakla Arena, in Jesenice, Slovenia, Monday, Sept. 9, 2013. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Montenegro's Nikola Ivanovic, left challenges for the ball with Serbia's Vasilje Micic during their EuroBasket European Basketball Championship Group B match in Podmezakla Arena, in Jesenice, Slovenia, Monday, Sept. 9, 2013. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Το Μαυροβούνιο ηττήθηκε από τη Νιγηρία (89-86), αλλά αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο είναι η κατάσταση του Νίκολα Ιβάνοβιτς.

Το Μαυροβούνιο βρέθηκε στο +13 απέναντι στη Νιγηρία, αλλά εν τέλει ηττήθηκε (89-86) σε φιλικό, έξι ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρώτη αντίπαλος της Ελλάδας στη διοργάνωση απέκτησε όμως έναν λόγο για να αγχώνεται αφού ο Νίκολα Ιβάνοβιτς αποχώρησε από το παιχνίδι με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ λαβώθηκε στο πόδι, αποχώρησε άρον άρον από το παιχνίδι και πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας του ασχολούνται με εκείνον. Σε πρώτη φάση δεν έχει εκτιμηθεί ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού, ούτε έχει καταστεί σαφές αν τίθεται σε κίνδυνο η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο -ή έστω στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ελλάδα.

" Ελπίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό" δήλωσε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ο οποίος άφησε εκτός δωδεκάδας για το σημερινό παιχνίδι τον Νέμανια Ράντοβιτς και τον Σουάντ Σέχοβιτς.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ