FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: "Πάνοπλη" η Ιταλία

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: "Πάνοπλη" η Ιταλία
(AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI)

Με όλα τους τα "όπλα" θα παρουσιαστούν οι Ιταλοί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019. Δείτε την προεπιλογή των 19 παικτών του Ρομέο Σακέτι.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/08 έως 15/09) έχει ήδη ξεκινήσει. Η ιταλική ομοσπονδία έκανε γνωστή την προεπιλογή των παικτών, με τον Ρομέο Σακέτι να υπολογίζει σε όλα του τα... όπλα.

Από τη λίστα των παικτών που θα διαβάσετε στη συνέχεια, εκείνοι που ξεχωρίζουν είναι οι NBAers Γκαλινάρι (Θάντερ), Μπελινέλι (Σπερς) και Μέλι (Πέλικανς), αλλά οι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε), Χάκετ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) που πρωταγωνιστούν στη EuroLeague.

Μία θέση στην τελική δωδεκάδα θα διεκδικήσει κι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ενώ θυμίζουμε πως στην πρώτη φάση η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ανγκόλα, τις Φιλιππίνες και τη Σερβία.

Αναλυτικά: Αβούντου Αμπάς, Πιέτρο Αραντόρι, Μάρκο Μπελινέλι, Πολ Μπιλίγια, Τζεφ Μπρουκς, Αντρέα Τσιντσιαρίνι, Λουίτζι Ντατόμε, Αμεντέο Ντελά Βάλε, Άριελ Φιλόι, Ντανίλο Γκαλινάρι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντάνιελ Χάκετ, Νίκολο Μέλι, Ρικάρντο Μορασκίνι, Τζιαμπάολο Ρίκι, Μπράιαν Σακέτι, Αμεντέο Τεσιτόρι, Λούκα Βιτάλι, Μικέλε Βιτάλι.

(AP Photo/David Zalubowski)

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ