FIBA WORLD CUP

Οι Νεοζηλανδοί ονειρεύονται το θαύμα με τον Στίβεν Άνταμς

Oklahoma City Thunder center Steven Adams (12) after a basket in the first half of an NBA basketball game aganst the Milwaukee Bucks in Oklahoma City, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Oklahoma City Thunder center Steven Adams (12) after a basket in the first half of an NBA basketball game aganst the Milwaukee Bucks in Oklahoma City, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Sue Ogrocki) AP

Οι παράγοντες της ομοσπονδίας της Νέας Ζηλανδίας θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Στίβεν Άνταμς να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό όμως θα συμβεί μόνο με ένα θαύμα. Διαβάστε γιατί.

Η τύχη έφερε τη Νέα Ζηλανδία στο δρόμο της Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και οι παράγοντες της ομοσπονδίας της χώρας ξέρουν ότι θα παλέψουν μαζί με το Μαυροβούνιο και τη Βραζιλία για τη δεύτερη θέση που θα τους στείλει στη φάση των 16.

Ο κορυφαίος Νεοζηλανδός καλαθοσφαιριστής, ο Στίβεν Άνταμς, δεν έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, η κόντρα του με τους παράγοντες του αθλήματος κρατάει από τα παιδικά του χρόνια και οι ψηλοί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι τυχεροί που δεν θα τον βρουν απέναντί τους .

Ο θηριώδης και σκληροτράχηλος Άνταμς κρατάει... μανιάτικο το γεγονός ότι η ομοσπονδία δεν του πλήρωνε τα οδοιπορικά στις μικρές εθνικες και γι' αυτό τον λόγο έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να βοηθήσει την ανδρική ομάδα μέχρι να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή.

Από το 2009 που έπαιξε με την U16 έως σήμερα ο ψηλός των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ απορρίπτει τις προσκλήσεις, τώρα όμως ο Ίεν Πότερ, επικεφαλής της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας είναι έτοιμος να κάνει μια ακόμη προσπάθεια. " Πρέπει να συνεχίσουμε να του υπενθυμίζουμε πόσο σπουδαίο είναι να παίζεις για τη Νέα Ζηλανδία, ειδικά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν πρόκειται να αποφασίσει οτιδήποτε πριν ολοκληρωθεί η χρονιά του στο ΝΒΑ, ξέρουμε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι αυτή τη στιγμή" υποστήριξε, γνωρίζοντας πάντως ότι οι πιθανότητες να αλλάξει τρόπο σκέψης στον Άνταμς είναι απειροελάχιστες.

Όσοι παρακολουθούν τους Θάντερ και γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη ζωή του Άνταμς, αντιλαμβάνονται πως είναι απίθανο εκείνος να αλλάξει άποψη. Για παράδειγμα, προτιμούσε στο All-Star break να απολαύσει μερικές μέρες διακοπών από το να αγωνιστεί με τους κορυφαίους στην Σάρλοτ, ενώ στις καλοκαιρινές του διακοπές παίρνει μαζί συμπαίκτες του και πηγαίνουν για αρκετές εβδομάδες για ψάρεμα.

Εκτός αυτού, θεωρεί πως έχει μεγάλη υποχρέωση στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που του έδωσαν τετραετές συμβόλαιο αξίας 100.000.000 δολαρίων.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ