FIBA WORLD CUP

Οι Βρετανοί πήγαν στο Ισραήλ 5 μέρες πριν τον αγώνα τους!

Οι Βρετανοί πήγαν στο Ισραήλ 5 μέρες πριν τον αγώνα τους!
FIBA

Στη Μεγάλη Βρετανία έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον αγώνα με το Ισραήλ για τα προκριματικά της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι βρέθηκαν στην χώρα 5 μέρες πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι!

Το Ισραήλ υποδέχεται την Μεγάλη Βρετανία τις 23 Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA για τον όμιλο της Εθνικής μας, σε ένα παιχνίδι που για τους Βρετανούς έχει χαρακτήρα πρόωρου τελικού. Κι αυτό γιατί αν ηττηθούν θα βρεθούν σε τρομερά δύσκολη θέση, αφού έχασαν και τους δύο πρώτους αγώνες τους (κόντρα σε Ελλάδα και Εσθονία). Για αυτό τον λόγο λοιπόν στη Μεγάλη Βρετανία έδειξαν με τον τρόπο τους πόση σημασία έχει αυτός ο αγώνας.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, η αποστολή της Μεγάλης Βρετανίας έφτασε στην χώρα στις 18 Φλεβάρη, δηλαδή 5 μέρες πριν από τον αγώνα (!) προκειμένου να εγκλιματιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στην περιοχή.

Την συγκεκριμένη απόφαση φέρεται να πήρε ο νέος προπονητής των Βρετανών, Αλμπέρτο Λορένθο, σε μία προσπάθεια να βελτιωθεί η χημεία και το κλίμα στην ομάδα. Μένει τώρα να φανεί αν αυτή η κίνηση θα βοηθήσει την ομάδα να κάνει την έκπληξη.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ