FIBA WORLD CUP

Ο Τζόρτζεβιτς απάντησε στον Νέντοβιτς

Serbia head coach Sasha Djordjevic stands on the sidelines during the men's gold medal basketball game against the United States at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt York)
Serbia head coach Sasha Djordjevic stands on the sidelines during the men's gold medal basketball game against the United States at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt York) AP PHOTO/MATT YORK

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκανε λόγο για αδικία επειδή δεν κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/08 έως 15/09) κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς απάντησε σχετικά με τους παίκτες που "κόπηκαν" από την προεπιλογή.

Η σερβική ομοσπονδία ανακοίνωσε τη λίστα με τους 18 παίκτες που θα παλέψουν για μία θέση στην τελική δωδεκάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 (31 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα), με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να μην βλέπει το όνομα του σε αυτή. Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο αντέδρασε και λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

" Όσοι "κόπηκαν", γνωρίζουν γιατί δεν είναι στην προεπιλογή. Αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας", δήλωσε ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας.

" Μίλησα με τον Κάλινιτς τη Δευτέρα και αντέδρασε θετικά. Κατάλαβε την όλη κατάσταση και για ποιο λόγ δεν θα είναι μαζί μας τώρα. Πάντως, η παρουσία του στην Εθνική ομάδα δεν τελείωσε και στο μέλλον θα κριθεί εκ νέου βάσει της φόρμας που θα βρίσκεται, των αποτελεσμάτων και της γενικότερης συμπεριφοράς", πρόσθεσε ο Τζόρτζεβιτς.

(AP Photo/Matt York)

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ