FIBA WORLD CUP

Ο Πρόεδρος της Κίνας υποδέχθηκε τον Ανδρέα Ζαγκλή

Photo : Vianney THIBAUT
Photo : Vianney THIBAUT VIANNEY THIBAUT

Ιδιωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κίνας είχε την Παρασκευή (30/8) ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, την ώρα που η παγκόσμια ομοσπονδία επέκτεινε τη συνεργασία της με τη WANDA.

Μια, αν μη τι άλλο, πολύ ιδιαίτερη εμπειρία έζησε την Παρασκευή (30/8) ο Ανδρέας Ζαγκλής, καθώς τον υποδέχθηκε ιδιωτικά ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Ζινπίνγκ. Η σημειολογία αυτής της συνάντησης είναι ιδιαίτερη, καθώς δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν κάτι παρόμοιο πριν από έναρξη σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης στην χώρα της Ασίας, στη χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό παγκοσμίως. Οι Κινέζοι έχουν δώσει έμφαση ώστε να διοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με ελάχιστες έως καθόλου αστοχίες, την ώρα που η FIBA ανακοίνωνε την επέκταση της συνεργασίας της με την WANDA.

Η συγκεκριμένη εταιρεία-κολοσσός θα συνεχίσει να είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τα επόμενα 12 χρόνια δηλαδή μέχρι το 2031. Ως συνεργάτης της FIBA, η Wanda, αποκτά τα παγκόσμια δικαιώματα σε επίπεδο μάρκετινγκ των διοργανώσεων Αντρών και Γυναικών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τους επόμενους τρεις ολυμπιακούς κύκλους, όπως τα Παγκόσμια Κύπελλα, τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα Παγκόσμια Κύπελλα των Γυναικών, όπως και τις παγκόσμιες διοργανώσεις σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών.

" Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την FIBA, όχι μόνο γιατί είναι η αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και γιατί είναι μία ημέρα-σταθμός κατά την οποία γιορτάζουμε τη στρατηγική ανανέωση της συνεργασίας με το Wanda Group. H 12ετής επέκταση της συνεργασίας της Wanda με την FIBA επιβεβαιώνει το μακρόπνοο πλάνο που έχουν για το μπάσκετ και το όνειρο για την ανάπτυξή του. Με αυτή τη συμφωνία η Wanda γίνεται ένας από τους πιο ιστορικούς συνεργάτες της FIBA στα 90 χρόνια της ιστορίας της" δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ