FIBA WORLD CUP

Ντούμπλιεβιτς: "Η Ελλάδα με τον Αντετοκούνμπο μπορεί να φτάσει ψηλά"

Ντούμπλιεβιτς: "Η Ελλάδα με τον Αντετοκούνμπο μπορεί να φτάσει ψηλά"
EUROKINISSI

Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς θα βρεθεί στο δρόμο της Ελλάδας και σε δηλώσεις που έκανε, υπογράμμισε πως η Εθνική μας είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και με το ταλέντο που έχει μπορεί να φτάσει ψηλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Απέχουμε δύο περίπου μήνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, το οποίο φέτος θα λάβει χώρα στην Κίνα από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στην πρώτη φάση είναι το Μαυροβούνιο. Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς κλήθηκε να σχολιάσει το group και μεταξύ άλλων στάθηκε στη δυναμική της ελληνικής ομάδας.

" Η Ελλάδα έχει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με όλο αυτό το ταλέντο που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μπορούν να φτάσουν ψηλά στο τουρνουά ", ανέφερε ο σέντερ της Βαλένθια.

Για τις υπόλοιπες ομάδες, είπε: " Η Βραζιλία είναι σταθερή ομάδα. Έχω αντιμετωπίσει κάποιους από τους παίκτες της στη διάρκεια της σεζόν στην Ισπανία. Η Νέα Ζηλανδία είναι ομάδα με ένταση και πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο αθλητικότητας με αυτούς. Γενικά, είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό group. Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά στην πρώτη φάση του τουρνουά".

" Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για εμάς, για την χώρα μας, για όλο τον κόσμο στο Μαυροβούνιο. Είμαστε μικρή χώρα αλλά είμαστε περήφανοι και θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το έθνος μας με τον καλύτερο τρόπο. Να δείξουμε πως το Μαυροβούνιο έχει ταλέντο και μπορεί να το δείξει στο υψηλότερο επίπεδο", είπε επίσης ο Ντούμπλιεβιτς.

Θυμηθείτε αναλυτικά τα group του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 που θα γίνει στην Κίνα (31/08 έως 15/09).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ