ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντανίλοβιτς για Γιόκιτς: "Δεν έχει την θέληση να παίξει στην Εθνική"

Ντανίλοβιτς για Γιόκιτς: "Δεν έχει την θέληση να παίξει στην Εθνική"
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς εξέφρασε μέσω δηλώσεων που έκανε σε σερβικά Μ.Μ.Ε. την αμφιβολία του για το αν ο Νίκολα Γιόκιτς θέλει να παίξει στην Εθνική Σερβίας.

Με το δεύτερο παράθυρο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 να πλησιάζει, τα απουσιολόγια θα είναι γεμάτα σε όλες τις εθνικές ομάδες. Ένας από τους σούπερ σταρ που αναμένεται να απουσιάσουν είναι ο Νίκολα Γιόκιτς. Μάλιστα, ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς αμφιβάλει έντονα για το αν ο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς θα ξαναφορέσει κάποια μέρα την φανέλα της Εθνικής Σερβίας.

" Δεν νομίζω ότι το παιδί έχει την θέληση να παίξει στην εθνική ομάδα. Ας μην λέμε ψέμματα ο ένας στον άλλον. Εγώ, ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας, θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν ερχόταν να παίξει, αλλά λαμβάνοντας υπ' όψιν τις τελευταίες διαφωνίες και τους λόγους για τους οποίους δεν ήρθε, δεν το νομίζω", είπε αρχικά ο Ντανίλοβιτς, μιλώντας στο sportskacentrala.com.

" Τον πρώτο χρόνο υποτίθεται ότι θα υπέγραφε μεγάλο συμβόλαιο, το κατάλαβα και τον υποστήριξα. Δεν ήθελε να ρισκάρει έναν τραυματισμό και ήταν κατανοητό. Κάποιοι άλλοι λόγοι όμως είναι ακατανόητοι. Θα ήθελα πολύ ο Νίκολα να ήταν με την ομάδα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το θέλει κι αυτός. Εύχομαι να κάνω λάθος", κατέληξε ο πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ