FIBA WORLD CUP

Νίκη Κοσόβου - Μαρμαρινού στα προ-προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Νίκη Κοσόβου - Μαρμαρινού στα προ-προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Με θρίαμβο επί της Ισλανδίας ξεκίνησε τη θητεία του στον πάγκο του Κοσόβου ο Χρήστος Μαρμαρινός, καθώς η ομάδα του επικράτησε στην πρεμιέρα της προ-προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Με εντός έδρας νίκη επί της Ισλανδίας (80-78) ξεκίνησε τη θητεία του στην Εθνική Κοσόβου ο Χρήστος Μαρμαρινός. Ο Έλληνας προπονητής οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση, στην πρεμιέρα της προ-προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, με τον Ναρντάν Μπερίσα να είναι ο πρώτος σκόρερ, αλλά τον Ντρίλον Χαϊρίζι να γεμίζει την στατιστική του με 16 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός Σον Τζόουνς της Νίμπουρκ έπαιξε μόλις επτά λεπτά για να πετύχει οκτώ πόντους, ενώ κορυφαίοι της Ισλανδίας ήταν οι Κάρι Γιόνσον (21 πόντοι) - Σιγτρίγκουρ Άρναρ Μπγιόρνσον (20 πόντοι). Δεν αγωνίστηκαν ο Τρίγκβι Χλίνασον και ο Μάρτιν Χέρμανσον που αγωνιζόταν την ίδια ώρα με την Άλμπα στην έδρα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 35-34, 60-57, 80-78

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ