FIBA WORLD CUP

Νέα Ζηλανδία: Με Στίβεν Άνταμς η προεπιλογή για το Παγκόσμιο

Νέα Ζηλανδία: Με Στίβεν Άνταμς η προεπιλογή για το Παγκόσμιο
AP PHOTO/KYLE PHILLIPS

Η Νέα Ζηλανδία, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ανακοίνωσε την προεπιλογή της, με το όνομα του Στίβεν Άνταμς των Θάντερ να ξεχωρίζει.

Με το όνομα του Στίβεν Άνταμς να ξεχωρίζει - αν και ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει μέρος στην προετοιμασία, η Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Η προεπιλογή των Νεοζηλανδών, που βρίσκονται στον Στ' Ομιλο μαζί με την Εθνική Ανδρών, το Μαυροβούνιο και την Βραζιλία, αποτελείται από 25 παίκτες και εκτός από το όνομα του Άνταμς ξεχωρίζουν ακομα αυτά των Τάι και Κόρι Γουέμπστερ, του Τομ Αμπερκρόμπι και Άιζακ Φοτού.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Νεοζηλανδών: Τομ Αμπερκρόμπι, Στίβεν Άνταμς, Γιούατ Αλόκ, Τέιλορ Μπριτ, Άιζακ Φοτού, Νταν Φοτού, Φιν Ντιλάνι, Μαξ Ντάρλινγκ, Τάιλερ Χάρισον, Σο Ίλι, Τζαρόντ Κένι, Ρομ Λο, Αλεξ Πλέτζερ, Κρουζ Περότ-Χαντ, Τζόρνταν Νγκατάι, Τζίν Μάρεϊ, Ίθαν Ράσμπατς, Τόχι Σμιθ-Μίλνερ, Ρέμπεν Τε Ράνγκι, Σαμ Τίμις, Τάι Γουέμπστερ, Κόρεϊ Γουέμπστερ, Μίκα Βούκανα, Τομ Βοντάνοβιτς, Γιάνι Γουέτζελ.

Διαβάστε εδώ το προφίλ της Νέας Ζηλανδίας .

AP Photo/Kyle Phillips

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ