FIBA WORLD CUP

Θρήνος στο σέρβικο μπάσκετ

Θρήνος στο σέρβικο μπάσκετ

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έσπευσε να αφιερώσει το ασημένιο μετάλλιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον Σρτζιάν Σάριτς. ''Για τον Σάριτς! Σε αγαπάμε, μην τα παρατάς''. Ο φυσιοθεραπευτής της Σερβίας έφυγε από τη ζωή στα 37 του χρόνια.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Palacio de los Deportes της Μαδρίτης ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Σερβία είχε μόλις ολοκληρωθεί.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά το ασημένιο μετάλλιο όμως οι σκέψεις του ''Σάλε'' ήταν στο Βελιγράδι. Εκεί είχε μεταβεί ο φυσιοθεραπευτής της εθνικής, Σρτζιάν Σάριτς, ο οποίος έδινε ''μάχη'' με τον καρκίνο.

''Για τον Σάριτς! Όλα αυτά του αξίζουν! Σε αγαπάμε, μην τα παρατάς!'' ήταν το μήνυμα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον φίλο και συνεργάτη του, ο οποίος βρισκόταν στις υπηρεσίες της εθνικής Σερβίας για 14 χρόνια.

Ο Σρτζιάν Σάριτς έφυγε σήμερα (30/09) από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στο σέρβικο μπάσκετ. Ήταν πολύ αγαπητός στους παίκτες της εθνικής ομάδας και όλοι του αφιέρωσαν το ασημένιο μετάλλιο. ''Ο Σάριτς ήταν μαχητής! Πάλεψε ως το τέλος. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας εξαιρετικός προπονητής'' ανέφερε σχετικά ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ