FIBA WORLD CUP

Περήφανη η... γιαγιά Τεόντοσιτς!

Περήφανη η... γιαγιά Τεόντοσιτς!

Η Μποζάνα Τεόντοσιτς είδε τον εγγονό της στην καλύτερη πεντάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πλέον δείχνει με περηφάνια αποκόμματα εφημερίδων και εξηγεί τον λόγο που ο Μίλος ασχολήθηκε με το μπάσκετ!

Η Σερβία έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι ο Μίλος Τεόντοσιτς συνδύασε το ασημένιο μετάλλιο με την επιλογή του στην καλύτερη πεντάδα μαζί με τους Ίρβινγκ, Μπατούμ, Γκασόλ και Φαρίντ.

Αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά, στην πόλη Βάλιεβο της Σερβίας, η Μποζάνα Τεόντοσιτς φούσκωνε από περηφάνια βλέποντας τον εγγονό της να πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη εθνική επιτυχία των ''Αετών'' μετά από το χρυσό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Ιντιανάπολις, το 2002.

''Δεν μπόρεσα να δω τα τελευταία λεπτά με τη Γαλλία! Δεν με βοήθησε η εξέλιξη του αγώνα (γέλια)! Στον τελικό με τις ΗΠΑ ήξερα ότι είχαμε τις πιθανότητές μας όμως οι Αμερικανοί πέτυχαν πολλά καλάθια. Πάντως ήμουν πιο ήρεμη και χαλαρή, σε αντίθεση με πολλά προηγούμενα παιχνίδια!'' εξηγεί ο Μποζάνα Τεόντοσιτς στη σέρβικη ''Novosti''.

Παράλληλα δείχνει με περηφάνια παλαιότερα αποκόμματα εφημερίδων με τον εγγονό της ως παίκτη της Ζελέζνικ, του Ολυμπιακού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όλες τις εθνικές ομάδες της Σερβίας. Μάλιστα, σε ένα από αυτά ο Μίλος πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πλευρό του Θοδωρή Παπαλουκά!

Στη συνέχεια, η γιαγιά Τεόντοσιτς θυμήθηκε τον λόγο που ο Μίλος ξεκίνησε το μπάσκετ. ''Ο Μίλος είχε πολύ μικρό κορμί για να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε να ασχολείται με τα σπορ ως τερματοφύλακας σε ποδοσφαιρική ομάδα. Έκανε προπονήσεις σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, μέχρι που ο μεγαλύτερος αδελφός του Γιόβαν τον... παρέσυρε μαζί του στο μπάσκετ! Του έχω πει πολλές φορές: ''Όταν κερδίζεις, είμαι χαρούμενη''. Ο ίδιος είναι πάντα ταπεινός!''.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ