FIBA WORLD CUP

Μπογκντάνοβιτς: "Ανυπομονώ για το ματς με την Ελλάδα"

Μπογκντάνοβιτς: "Ανυπομονώ για το ματς με την Ελλάδα"

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ανυπομονεί να αντιμετωπίσει την Ελλάδα (13/9), στο πρώτο παιχνίδι της Σερβίας για το πρώτο "παράθυρο" της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Σερβία υπέστη δύο ήττες και τα βρήκε σε γενικές γραμμές σκούρα στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό όμως θα αλλάξει από εδώ και πέρα σύμφωνα με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς μίλησε στο σάιτ της FIBA για τα παιχνίδια που έρχονται τον Σεπτέμβριο και εγγυήθηκε ότι η Σερβία θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετική σε σχέση με την πρώτη φάση.

" Η Ελλάδα έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια της αλλά περιμένω από εμάς να έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ και να μπούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με πολλή αυτοπεποίθηση. Περιμένουμε να εμφανιστούν όλοι, αν και θα πρέπει να περιμένουμε επειδή κάποιοι παίκτες έχουν τραυματισμούς. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Πάντοτε θέλεις να παίζεις μεγάλα παιχνίδια και αυτό με την Ελλάδα συγκαταλέγεται σε αυτά", λέει ο Μπογκντάνοβιτς ενόψει του πρώτου αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις 13 Σεπτεμβρίου, που θα διεξαχθεί στα "Δύο Αοράκια", στο Ηράκλειο.

Για τους αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης μίλησε και ένα άλλο μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. " Ανυπομονώ για το ματς με την Ελλάδα. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Κάναμε καλή δουλειά με τον ερχομό πολλών νέων παικτών, αλλά τώρα πρέπει να κερδίσουμε. Λατρεύω να παίζω στην εθνική ομάδα", τόνισε ο σέντερ των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ