FIBA WORLD CUP

"Μπήκε" και ο Μιλοσάβλιεβιτς στην Σερβία

"Μπήκε" και ο Μιλοσάβλιεβιτς στην Σερβία

Ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Σερβίας, η οποία διέλυσε με 99-43 την Ουγγαρία σε φιλικό παιχνίδι ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα (13/9) στο Ηράκλειο.

Τα προβλήματα δείχνουν να τελείωσαν για την Σερβία τρεις ημέρες πριν από το παιχνίδι με την Ελλάδα (13/9) στο Ηράκλειο για την δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς μπήκε κι αυτός στην προετοιμασία και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς (φωτό) έχει πλέον και τους 15 παίκτες στις προπονήσεις.

Κόντρα στην Ουγγαρία οι Σέρβοι δεν χρειάστηκαν τον σμολ φόργουορντ της Μάλαγα, προκειμένου να φτάσουν δια περιπάτου στη νίκη με 99-43, στο μοναδικό φιλικό παιχνίδι που έδωσαν ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Πέμπτης (13/9) με την Ελλάδα, ο Στέφαν Γιόβιτς μίλησε σε αυτό στα σερβικά Μ.Μ.Ε... " Το παιχνίδι με την Ελλάδα στην Κρήτη θα είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε την κρισιμότητά του. Ανεξαρτήτως του ότι δεν είμαστε πλήρεις, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά", τόνισε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου.

"Και πέρυσι είχαμε πολλές απουσίες αλλά γυρίσαμε από το EuroBasket με το αργυρό μετάλλιο. Είμαστε ένα χρόνο πιο έμπειροι πλέον και νομίζω ότι μπορούμε να σημειώσουμε τις νίκες που θα μας φέρουν πιο κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ