ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίτσιτς: "Τρομερό συναίσθημα να παίζω με την Εθνική"

Μίτσιτς: "Τρομερό συναίσθημα να παίζω με την Εθνική"
AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Βασίλιε Μίτσιτς και ο Στέφαν Γιόβτις τέθηκαν στην διάθεση του Σάσα Τζόρτζερβιτς για την αναμέτρηση με την Ελλάδα (3/12, 21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) και δεν έκρυψαν την χαρά τους για την επιστροφή τους στην Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς και ο Στέφαν Γιιόβιτς πήραν απουσία από την αναμέτρηση της Σερβίας με το Ισραήλ, αλλά θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας της χώρας απέναντι στην Ελλάδα ((3/12, 21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) στην 4η "στροφή" της β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Οι δύο Σέρβοι γκαρντ μίλησαν για την επιστροφή τους στην Εθνική ομάδα, ενώ στάθηκαν και στην σημασία της αναμέτρησης.

"Είναι τρομερό συναίσθημα να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα. Αγαπώ να παίζω για αυτή την ομάδα. Ο βασικότερος λόγος που είμαι εδώ, είναι η μεγάλη επιθυμία μου να είμαι με την Εθνική. Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι από τη στιγμή που ο κόουτς μας χρειάζεται και μας καλεί, είναι τεράστια τιμή για όλους μας, η μεγαλύτερη, να είμαστε στην εθνική ομάδα", τόνισε αρχικά ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος εν συνεχεία παρατήρησε πως "δεν είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε Ξέρω το σύστημα του κόουτς Τζόρτζεβιτς. Είναι το ίδιο ή περίπου το ίδιο με αυτό που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι εξοικειωμένος και δε θα έχω κανένα πρόβλημα".

Επίσης, ο 24χρονος της Αναντολού Εφές σημείωσε και την σημασία που παρουσιάζει για την Σερβία το παιχνίδι με την επίσημη αγαπημένη: "Η Ελλάδα έχει προκριθεί ήδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έρθει να παίξει στο Βελιγράδι με λιγότερο ενθουσιασμό, έστω κι αν δεν έχει στο ρόστερ της τους καλύτερους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε".

Ευχαριστώ την Μπάγερν Μονάχου

Ο Στέφαν Γιόβιτς από την πλευρά του τόνισε πως "αυτή είναι η ιδανική κατάσταση για εμένα. Να μείνω και να παίξω με την Εθνική ομάδα. Η Μπάγερν Μονάχου αντιλήφθηκε τη σημασία της κατάστασης και τους ευχαριστώ πολύ για το γεγονός ότι μου επιτρέπουν να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα της χώρας μου".

AP Photo/Lefteris Pitarakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ