FIBA WORLD CUP

Μιλουτίνοβ: "Φαβορί η Σερβία απέναντι στην Ελλάδα"

Μιλουτίνοβ: "Φαβορί η Σερβία απέναντι στην Ελλάδα"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα (13/9, 21:00) στο Ηράκλειο, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Η Εθνική Ελλάδας στην πρεμιέρα της β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 υποδέχεται την Σερβία και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ πιστεύω πως οι "πλάβι" θα φύγουν με το διπλό από το Ηράκλειο.

"Η Ελλάδα είναι με το ένα πόδι στην Κίνα (σ.σ. όπου θα διεξαχθεί Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019), αλλά πρέπει να το αγνοήσουμε και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Τους γνωρίζω πολύ καλά και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα τους αποτελείται από ποιοτικούς παίκτες. Λείπει μόνο ο Αντετοκούνμπο. Η ήττα από την Γερμανία μας απομάκρυνε λίγο από τον στόχο μας, αλλά έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα νικήσουμε την Ελλάδα και την Εσθονία. Είμαστε φαβορί και στα δύο ματς", είπε αρχικά ο 24χρονος διεθνής Σέρβος του Ολυμπιακού στην "Νovosti", ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Περιμένω πως το γήπεδο (σ.σ. τα "Δύο Αοράκια") στην Κρήτη θα είναι γεμάτο και αυτό θα τους βοηθήσει. Αν παίξουμε, όμως, όπως ξέρουμε, η ατμόσφαιρα δεν θα μας αποσπάσει την προσοχή".

Όσον αφορά την παρουσία του στην εθνική Σερβίας, τόνισε πως "πως ελπίζω να είμαι στην αρχή της πορείας στην εθνική ομάδα. Είμαι διαθέσιμος. Απολαμβάνω την επιστροφή μου, στο παιχνίδι με την Γερμανία στο Νόβισ Σαντ είχα μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι στους προηγούμενους αγώνες και στην κερκίδα υπήρχαν πολλοί γνωστοί μου. Στεναχωρήθηκα που χάσαμε".

Σαν στο σπίτι μου στον Ολυμπιακό

Τέλος, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε και για τον Ολυμπιακό και την ζωή στην Αθήνα: "Νιώθω σαν στο σπίτι μου, γιατί ο Ολυμπιακός προσπαθεί να είναι σαν μια οικογένεια. Η Αθήνα είναι μία υπέροχη πόλη. Το απολαμβάνω. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος από το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Έχω αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις από τον νέο προπονητή και τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Έχουμε υψηλούς στόχους και περιμένω μία πετυχημένη σεζόν".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ