FIBA WORLD CUP

Κάηκαν τα λάστιχα αιγυπτιακού αεροσκάφους, "κολλημένη" στο Βελιγράδι η Εθνική Σερβίας

Κάηκαν τα λάστιχα αιγυπτιακού αεροσκάφους, "κολλημένη" στο Βελιγράδι η Εθνική Σερβίας

Με καθυστέρηση θα φτάσει στην Κρήτη η Εθνική Σερβίας για το αυριανό ματς με την Ελλάδα (13/9, 21:00), λόγω... κυκλοφοριακού προβλήματος στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Το τέταρτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου μάλλον δεν... θέλει τους Σέρβους. Πέρα από τις πολυάριθμες απουσίες παικτών και τα ποικίλα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε όλες τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς (φωτό) δυσκολεύεται ακόμα και να φτάσει στον προορισμό της για το αυριανό παιχνίδι!

Ένα πρόβλημα σε αεροπλάνο των αιγυπτιακών αερογραμμών (κάηκαν τα λάστιχα κατά την προσγείωση) που έκλεισε από τα ξημερώματα της Τετάρτης τον διάδρομο στο αεροδρόμιο "Νίκολα Τέσλα" του Βελιγραδίου, υποχρέωσε την αποστολή της Σερβίας να παραμείνει στο ξενοδοχείο της, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Η σερβική αποστολή επρόκειτο να φύγει με την πτήση των 12:15 (ώρα Ελλάδας) από το Βελιγράδι, εντούτοις όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, θα καθυστερήσει τουλάχιστον μιάμιση ώρα, μέχρι να απομακρυνθεί το αιγυπτιακό αεροπλάνο από τον διάδρομο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ