FIBA WORLD CUP

Με Βαρεχάο η προεπιλογή της Βραζιλίας για τα προκριματικά

Golden State Warriors center Anderson Varejao (18) plays in the first half of an NBA basketball game Saturday, Dec. 10, 2016, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς ανακοίνωσε την λίστα των 24 παικτών της Βραζιλίας για τους πρώτους αγώνες των προκριματικών της FIBA, με τα ονόματα του Άντερσον Βαρεχάο και Μαρσελίνιο Χουέρτας να ξεχωρίζουν.

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς έπιασε ήδη δουλειά. Έχοντας αναλάβει πρόσφατα τα καθήκοντα στου ομοσπονδιακού προπονητή στην Βραζιλία, ο Κροάτης τεχνικός έκανε γνωστή την λίστα των 24 παικτών που επιθυμεί να είναι διαθέσιμοι ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA που ξεκινούν τον Νοέμβριο.

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν στην λίστα είναι φυσικά αυτό του άλλοτε ΝΒΑερ Άντερσον Βαρεχάο, του Μαρσελίνιο Χουέρτας της Μπασκόνια - του οποίου η απάντηση αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού η ομάδα του αγωνίζεται στην EuroLeague - του βετεράνου Άλεξ Γκαρσία και του Αγκούστο Λίμα.

Αναλυτικά η λίστα των Βραζιλιάνων: Βιτορ Μπενίτε, Άλεξ Γκαρσία, Μαρκίνιος, Λέο Μέιντλ, Τζόναθαν, Τζίμι, Λούκας Ντίας, Τζέφερσον Ουίλιαμ, Αντόνιο, Γιάγκο, Μαρσελίνιο Χουέρτας, Ραουλζίνιο, Φούλβιο, Ρικάρντο Φίσερ, Άρτουρ Πέκος, Γκεοργκίνιο, Ολιβίνια, Ράφαελ Χετσμάιερ, Ραφαέλ Μινέιρο, Αγκούστο Λίμα, Άντερσον Βαρεχάο, Λούκας Μαριανο, Κάιο Τόρες, Ρανάν Λεντζ.

Η Βραζιλία βρίσκεται στον δεύτερο Όμιλο της Ηπείρου της Αμερικής, παρέα με την Βενεζουέλα, την Χιλή και την Κολομβία. Τον προσεχή Νοέμβριο αναμένεται να αντιμετωπίζει αρχικά την Χιλή εκτός έδρας στις 24 Νοεμβρίου και ακολούθως να υποδεχθεί την Βενεζουέλα στις 27 Νοεμβρίου.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ