FIBA WORLD CUP

Με τους άλλοτε ΝΒΑερ Μπαρμπόσα και Βαρεχάο η Βραζιλία στα προκριματικά

Με τους άλλοτε ΝΒΑερ Μπαρμπόσα και Βαρεχάο η Βραζιλία στα προκριματικά
FIBA

Η Βραζιλία ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, με τα ονόματα των Λεάντρο Μπαρμπόσα και Άντερσον Βαρεχάο να ξεχωρίζουν.

Ο Άτσα Πέτροβιτς έκανε γνωστή την λίστα των παικτών που θα ενισχύσουν την Βραζιλία στους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA στο δεύτερο "παράθυρο" της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Μία λίστα που περιλεμβάνει μόλις 13 ονόματα, αλλά δύο από αυτά είναι... ηχηρά.

Ο λόγος για τους άλλοτε ΝΒΑερς Λεάντρο Μπαρμπόσα και Άντερσον Βαρεχάο, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το "παρών" στυς αγώνες της Βραζιλίας κόντρα σε Κολομβία και Χιλή στις 22 και στις 25 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Ο λόγος που αμφότεροι είναι διαθέσιμοι είναι επειδή πλέον αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Αναλυτικά η λίστα των Βραζιλιάνων: Άρθουρ Πέκος, Ραφαέλ Λουζ, Λεάντρο Μπαρμπόσα, Γιάγκο Ντος Σάντος, Βίτορ Μπενίτε, Άλεξ Γκαρσία, Λούκας Τσιπολίνι, Λίο Μέιντλ, Ραφαέλ Φερέιρα ντε Σόουζα, Λούμας Ντίας, Ραφαέλ Χετσμέιερ, Άντερσον Βαρεχάο, Γκιγιέρμο Μπέντο.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ