FIBA WORLD CUP

Με Σκόλα και παίκτες της EuroLeague στα "παράθυρα" η Αργεντινή

Brooklyn Nets forward Luis Scola (4) in the first half of an NBA basketball game Friday, Feb. 24, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Λουίς Σκόλα θα δώσει το "παρών" (και) στο τρίτο παράθυρο της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Μαζί του και οι παίκτες της χώρας που αγωνίζονται στην EuroLeague.

Στα 38 του χρόνια ο Λουίς Σκόλα εξακολουθεί να είναι πιστός στρατιώτης της εθνικής Αργεντινής. Ο άλλοτε ΝΒΑερ θα δώσει το παρών σε ακόμα ένα "παράθυρο" της FIBA, στην προσπάθεια των "αλμπισελέστε" να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Στην 15μελη αποστολή που ανακοίνωσαν οι Αργεντίνοι συμπεριλήφθηκαν κανονικά και οι παίκτες της EuroLeague όπως ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ και οι Λούκα Βιλντόζα και Πατρίτσιο Γκαρίνο της Μπασκόνια, αλλά και ο Γκαμπριέλ Ντεκ της Σαν Λορέντζο, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Αργεντινής: Φακούντο Καμπάτσο, Νίκολας Λαπροβίτολα, Λούκα Βιλντόζα, Νίκολς Μπρουσίνο, Λούτσιο Ρεβίβο, Μάξιμο Φιέλερουπ, Έρικ Φλορ, Πατρίτσιο Γκαρίνο, Γκάμπριελ Ντεκ, Χουάν Πάμπλο Βολέ, Φράνκο Τζιοργκέτι, Χαβιέ Σάιθ, Λουίς Σκόλα, Μάρκος Ντέλια, Ρομπέρτο Ακούνια.

Η Αργεντινή έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τον Παναμά (εντός έδρας, 28/6) και την Ουρουγουάη (εκτός έδρας, 1/7).

AP Photo/David Zalubowski

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ