FIBA WORLD CUP

Με Σκόλα και Καμπάτσο η λίστα της Αργεντινής για τα προκριματικά

Με Σκόλα και Καμπάτσο η λίστα της Αργεντινής για τα προκριματικά

Η Αργεντινή ανακοίνωσε την λίστα με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στα "παράθυρα" της FIBA, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τα ονόματα των Καμπάτσο, Βιλντόζα, Γκαρίνο που αγωνίζονται στην EuroLeague, καθώς και του Λουίς Σκόλα.

Τα "παράθυρα" της FIBA πλησιάζουν, αφού σε περίπου ένα μήνα θα έχουμε τους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Αργεντινή να ανακοινώνει κι αυτή με την σειρά της την 24μελή λίστα της. Μία λίστα που - όπως και των ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων - περιλαμβάνει και παίκτες της EuroLeague.

Ο λόγος για τον Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ και τους Λούκα Βιλντόζα και Πατρίτσιο Γκαρίνο της Μπασκόνια, που θα βρεθούν κι αυτοί στην ίδια θέση με τους Ευρωπαίους παίκτες όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξουν αν το διάστημα 23-27 Νοεμβρίου θα αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδας ή τους συλλόγους τους. Στην λίστα υπάρχει ακόμα και το όνομα του αειθαλή Λουίς Σκόλα.

Αναλυτικά η λίστα των Αργεντινών: Μάξιμο Φέλερουπ, Λούτσιο Ρεβίβο, Έρικ Γλορ, Τόμας Ζανζοτέρα, Γκάμπριελ Ντεκ, Πατρίτσιο Γκαρίνο, Μάρκος Μάτα, Φεντερίκο Αγκουέρε, Φράνκο Τζιορτζέτι, Λουίς Σκόλα, Χάβιερ Σάιθ, Λεονάρντο Μαϊνόλντι, Ματίας Σάντες, Μάρκος Ντέλια, Ταγιαβέκ Γκαλίτζι, Ρομπέρτο Ακούνια, Φρανσίσκο Καφάρο, Λαουτάρο Μπέρα.

Με βάση το πρόγραμμα της FIBA, η Αργεντινή θα υποδεχθεί την Παραγουάη στις 23 Νοεμβρίου για τον πρώτο της αγώνα στα προκριματικά, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, στις 26 Νοεμβρίου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναμά.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ