FIBA WORLD CUP

Με παίκτες της Μακάμπι η προεπιλογή του Ισραήλ

Με παίκτες της Μακάμπι η προεπιλογή του Ισραήλ

Ο Όντεντ Κάτας ανακοίνωσε τους 24 παίκτες της προεπιλογής του Ισραήλ ενόψει των "παράθυρων" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συμπεριλαμβάνοντας κανονικά σε αυτήν παίκτες της Μακάμπι.

Το Ισραήλ - το οποίο βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδος - ανακοίνωσε την προεπιλογή του ενόψει του δεύτερου ζευγαριού αγώνων των προκριματικών της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι οποίοι θα διεξαχθούν το διάστημα 23-25 Φεβρουαρίου. Και, όπως αναμενόταν, στην λίστα υπάρχουν κανονικά παίκτες της Μακάμπι.

Ο λόγος για τους Καράμ Μασούρ, Τζέικ Κόεν, Ιτάι Σέγκεφ και Γιόβελ Ζούσμαν, οι οποίοι κλήθηκαν κανονικά για τους αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία (23/2, εντός έδρας) και Εσθονά (25/2 εκτός έδρας).

Αναλυτικά η προεπιλογή των Ισραηλινών, οι οποίοι ξεκίνησαν την διοργάνωση με μία νίκη και μία ήττα κόντρα σε Εσθονία και Ελλάδα αντίστοιχα: Ρίτσαρντ Χάουελ, Χοακίν Σούμαν, Καράμ Μασούρ, Τζο Αλεξάντερ, Ταμίρ Μπλατ, Γκαλ Μέκελ, Σον Ντόσον, Λιόρ Ελιάχου, Ιτάι Σέγκεφ, Μπαρ Τιμόρ, Γκάι Πνίνι, Αβί Μπεν Σιμόλ, Άνταμ Αριελ, Ράφι Μένκο, Οζ Μπλέιζερ, Ραβίβ Λιμονάντ, Τζέικ Κόεν, Ιγκόρ Νεστερένκο, Ιντάν Ζάλμανσον, Νιρόντ Λέβι, Τόμερ Γκίνατ, Γιόβελ Ζούσμαν, Μεν Αλτίτ, Γιφτάχ Ζιβ.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ