FIBA WORLD CUP

Με Νιούλεϊ, Σόμπει και Κάντι στα προκριματικα η Αυστραλία

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Αυστραλία ανακοίνωσε την 12αδα με την οποία θα παραταχθεί στους πρώτους αγώνες των προκριματικών της FIBA, με τα ονόματα των Μπραντ Νιούλε, Νέιθαν Σόμπεϊ και Τζέισον Κάντι, που πέρυσι αγωνίστηκαν στην Stoiximan.gr Basket League να ξεχωρίζουν.

Με τρεις γνώριμους στους Έλληνες φιλάθλους παίκτες θα παραταχθούν στους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών της FIBA για την περιοχή της Ασίας οι Αυστραλοί. Ο λόγος για τους Μπραντ Νιούλεϊ, Νέιθαν Σόμπεϊ και Τζέισον Κάντι, οι οποίοι πέρυσι έκλεισαν την σεζόν στην Stoiximan.gr Basket League με τις φανέλες της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Κύμης αντίστοιχα.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ενώ οι Αυστραλοί είχαν δικαίωμα να δηλώσουν έως και 24 παίκτες, επέλεξαν να δηλώσουν μόλις 12!

Αναλυτικά η 12αδα των "Boomers", οι οποίοι θα παραταχθούν στα προκριματικά ως οι... πρωταθλητές Ασίας, αφού κατέκτησαν τον σχετικό τίτλο το περασμένο καλοκαίρι: Ανγκους Μπραντ, Τζέισον Καντι, Μιτς Κρικ, Κάμερον Γκλίντον, Κρις Γκούλντινγκ, Ματ Χόγκσον, Νικ Κέι, Ντάνειλ Κίκερτ, Ντάμιαν Μάρτιν, Μιτς ΜακΚάρον, Μπραντ Νιούλεϊ, Νέιθαν Σόμπεϊ.

Στους πρώτους δύο αγώνες των προκριματικών, η Αυστραλία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κινεζική Ταϊπέι στις 24 Νοεμβρίου, ενώ θα υποδεχθεί την Ιαπωνία στις 27 Νοεμβρίου.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ