FIBA WORLD CUP

Με Μιλουτίνοβ και παίκτες της EuroLeague η ανανεωμένη λίστα της Σερβίας

Με Μιλουτίνοβ και παίκτες της EuroLeague η ανανεωμένη λίστα της Σερβίας

Η Σερβία ανακοίνωσε την 24αδα των παικτών που συμπεριέλαβε στην λίστα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το όνομα του ΜΙλουτίνοβ και των υπόλοιπων παίκτες της EuroLeague να ξεχωρίζουν.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε ανακοινώσει μία πρώτη λίστα 35 παικτών στους οποίους σκόπευε να στηριχθεί στα προκριματικά της FIBA . Τώρα αποφάσισε να κάνει το πρώτο "ξεσκαρτάρισμα", μειώνοντας την λίστα στους 24 παίκτες, έχοντας κανονικά μέσα σε αυτή τον Νίκολα Μιλουτίνοβ του Ολυμπιακου και άλλους 8 παίκτες που αγωνίζονται στην EuroLeague.

Ενδιαφέρον πάντως έχει ότι εκτός λίστας έμεινε ο Βλάντιμιρ Στίματς της Αναντολού Εφές, ενώ εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν οι Νίκολα Κάλινιτς της Φενέρμπαχτσε και ο Όγκνιεν Κούζμιτς της Ρεάλ.

Αναλυτικά η λίστα του Τζόρτζεβιτς: Στέφαν Γιόβιτς, Στεφάν Πένο, Ιλία Τζόκοβιτς, Μιλένκο Τέπιτς, Αλέξα Ραντάνοβ, Αλέξα Αβράμοβιτς, Ιβάν Πάουνιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μίλαμ Μάτσβαν, Σάβα Λέτσιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Τζόρντε Γκάγκιτς, Βασίλιε Μίτσιτς*, Νεμάνια Νέντοβιτς*, Μπράνκο Λάζιτς*, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς*, Μάρκο Γκούντουριτς*, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς*, Νίκολα Μιλουτίνοβ*, Ντέγιαν Μούσλι*, Νικόλα Γιοβάνοβιτς*.

Οι παίκτες με * αγωνιζονται σε ομάδες της EuroLeague.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ